
La noi E bine
Bistro-ul, mic, chic, relaxat. Aici vii sa iti bei cafeaua, sa iei masa alaturi de cineva drag, sa lucrezi cand vrei sa iesi din birou si ramai la un pahar de vin la final de program. Un spatiu viu, verde, plin de energie buna, unde se aude mereu muzica si zumzet de oameni fericiti.
Cum se gateste la noi
Gatim zilnic, simplu, un numar mic de portii. Stim ca astfel tot ceea ce mananci este proaspat, cald, minunat. Folosim doar ingrediente de incredere, cat mai locale cu putiinta pentru ca doar cu ele putem face mancare buna care sa te readuca la noi. Gatim totul de la zero, fara scurtaturi, fara premixuri, proaspat, nimic refrigerat sau congelat. Folosim unt pe bune atunci cand e nevoie de el si doar oua cage-free. Coacem mult si fierbem. Gatim fara sa prajim, iar rezultatul vorbeste de la sine.
La noi, mancarea este cinstita.

Cafeaua si barista
Iubim dezmortirea de dimineata si oamenii matinali. Te intampinam cu voie buna si cafea minunata. Recomandam un cappuccino pufos, cremos, vedeta bistroului, pregatit din cafea de specialitate, prajita chiar aici la Iasi si maini blande de barista.
Afla ca preparam si cafea la metode alternative, asa ca poti cere un V60, servit fierbinte si neindulcit.
Daca tii post sau esti vegan, intreaba de laptele vegetal. Avem mereu in casa macar o optiune.

Bauturile preferate
Avem incredere in producatorii autohtoni de bauturi alcoolice, motiv pentru care preparam cu drag doar cocktail-uri cu baza solida romaneasca.
Reinventam cu naturalete visinata, afinata sau capsunata si le servim sub forma unor bauturi delicioase. Selectia de spumante, vinuri, beri, tarii si lichioruri contine exclusiv nume autohtone, dintre care unele chiar din Iasi.

Servirea in bistro
Simte-te ca acasa. Esti la noi. Asta inseamna ca te invitam sa te asezi relaxat si sa ne astepti la masa sau, la fel de bine, sa te apropii de bar si sa ne spui ce doresti. Meniul este intotdeauna pe masa, in forma fizica sau la distanta de o scanare de cod QR. Dupa cum simti. Oricum ar fi, recomandam ca atunci cand ne vizitezi sa te bucuri de moment, in tihna, fara graba. Pauzele sunt minunate.

La noi se intampla
Workshop-uri cu Henna, ateliere de pictura, expozitii pe #pereteleExpo, concerte in miniatura, lansari de carte, degustari de vin, auditii muzicale, teambuilding-uri, petreceri private. Uneori.
In restul timpului, ne bucuram impreuna de zilele bune cu bistro primitor, luam masa impreuna si bem o cafea buna.


Oamenii nostri Echipa
o mana de oameni buni
Carmen
Gazda buna si omul din spatele echipei
Crasmarita, head barista, bucatareasa, cofetar, barman wanna be, florareasa. Pe scurt, sunt Carmen, proprietarul activ al acestui mic bistro. Implicata in viata locului, conectata la ce se intampla in bar si inafara lui, ma vei vedea aproape zilnic aici. Uneori deschid bistroul si prepar primele cafele ale zilei, alteori fac contabilitate, ori aprovizionarea. Oricum ar fi, ma incanta activitatile pe care le incerc aici si faptul ca am ocazia sa te revad mereu. Sa ne gasim cu bine!

Monica
Omul cu solutii
Am revenit in bistro cu ganduri bune si idei pe masura, sa ajut acest loc sa creasca frumos si armonios. Il consider ca pe un loc de joaca, unde imi pot pune creativitatea la treaba, si sunt fericita ca am colegi buni si iscusiti, cu care sa lucrez cot la cot. Sunt aici in calitate de Bar manager, insa cred ca rolul meu e mai cuprinzator, ceea ce se va vedea in timp. Sunt un om de echipa, cred in puterea oamenilor apreciati si sunt convinsa ca asta se vede cu ochiul liber, la fiecare vizita aici, in bistro.


Remus
barista

Alexandra
barista

Misha
barista

Marian
barista

Alexandru zis si Carol
bucatar
