Cosul tau

La noiE bine

Bistro-ul, mic, chic, relaxat. Aici vii sa iti bei cafeaua, sa iei masa alaturi de cineva drag, sa lucrezi cand vrei sa iesi din birou si ramai la un pahar de vin la final de program. Un spatiu viu, verde, plin de energie buna, unde se aude mereu muzica si zumzet de oameni fericiti.

Cum se gatestela noi

Gatim zilnic, simplu, un numar mic de portii. Stim ca astfel tot ceea ce mananci este proaspat, cald, minunat. Folosim doar ingrediente de incredere, cat mai locale cu putiinta pentru ca doar cu ele putem face mancare buna care sa te readuca la noi. Gatim totul de la zero, fara scurtaturi, fara premixuri, proaspat, nimic refrigerat sau congelat. Folosim unt pe bune atunci cand e nevoie de el si doar oua cage-free. Coacem mult si fierbem. Gatim fara sa prajim, iar rezultatul vorbeste de la sine.

La noi, mancarea este cinstita.

Cafeauasi barista

Iubim dezmortirea de dimineata si oamenii matinali. Te intampinam cu voie buna si cafea minunata. Recomandam un cappuccino pufos, cremos, vedeta bistroului, pregatit din cafea de specialitate, prajita chiar aici la Iasi si maini blande de barista.

Afla ca preparam si cafea la metode alternative, asa ca poti cere un V60, servit fierbinte si neindulcit.

Daca tii post sau esti vegan, intreaba de laptele vegetal. Avem mereu in casa macar o optiune.

Bauturilepreferate

Avem incredere in producatorii autohtoni de bauturi alcoolice, motiv pentru care preparam cu drag doar cocktail-uri cu baza solida romaneasca.

Reinventam cu naturalete visinata, afinata sau capsunata si le servim sub forma unor bauturi delicioase. Selectia de spumante, vinuri, beri, tarii si lichioruri contine exclusiv nume autohtone, dintre care unele chiar din Iasi.

Servireain bistro

Simte-te ca acasa. Esti la noi. Asta inseamna ca te invitam sa te asezi relaxat si sa ne astepti la masa sau, la fel de bine, sa te apropii de bar si sa ne spui ce doresti. Meniul este intotdeauna pe masa. Dupa cum simti. Oricum ar fi, recomandam ca atunci cand ne vizitezi sa te bucuri de moment, in tihna, fara graba. Pauzele sunt minunate.

La noise intampla

Workshop-uri cu Henna, ateliere de pictura, expozitii pe #pereteleExpo, concerte in miniatura, lansari de carte, degustari de vin, auditii muzicale, teambuilding-uri, petreceri private. Uneori.

In restul timpului, ne bucuram impreuna de zilele bune cu bistro primitor, luam masa impreuna si bem o cafea buna.

Oamenii nostriEchipa

o mana de oameni buni

Carmen

Gazda buna si omul din spatele echipei

Crasmarita, head barista, bucatareasa, cofetar, barman wanna be, florareasa. Pe scurt, sunt Carmen, proprietarul activ al acestui mic bistro. Implicata in viata locului, conectata la ce se intampla in bar si inafara lui, ma vei vedea aproape zilnic aici. Uneori deschid bistroul si prepar primele cafele ale zilei, alteori fac contabilitate, ori aprovizionarea. Oricum ar fi, ma incanta activitatile pe care le incerc aici si faptul ca am ocazia sa te revad mereu. Sa ne gasim cu bine!

Remus

barista

Spun despre mine ca am simtul umorului, ca sunt calm si sincer. Imi place sa ma implic in activitati care imi ofera ocazia sa cresc, sa devin mai bun, astfel ca spun da provocarilor, si fac mult sport, toate cu zambetul pe buze. La bistro imi place mult partea de bartending, motiv pentru care te invit de pe acum sa degusti ceva bun.

Alexandra

barista

Energica, dar relaxata. Imi place sa-mi ocup timpul, asa ca sunt barista full time, dar si studenta la Drept in anul I. Reusesc sa le impac cu succes, ba chiar am timp si de pauze, pentru scoala de soferi. Sunt fericita ca am participat la prima mea competitie pentru cafengii amatori, si ca latte art-ul meu arata din ce in ce mai bine.

Mara

barista

Invat foarte repede, dar chiar si asa am mereu emotii. Am emotii si cand sunt pe scena, jucand intr-o piesa de teatru, dar si cand sunt in bar preparand cafea pentru primii clienti ai zilei. Sunt studenta la actorie si barista aici, la bistro. Am vrut un job part time, si m-am ales cu niste colegi buni, alaturi de care imi place enorm sa-mi petrec timpul.

Marian

barista

Acord ceva mai multa atentie detaliilor, motiv pentru care am primit neoficial sarcina de a amenaja viitoarele bufete aici la bistro. E drept, sunt un meticulos. Imi place sa lucrez in echipa, motiv pentru care am decis sa imbin facultatea cu job-ul. Deasemeni student la U.A.G.E. Iasi, ma bucur de prezenta catorva colegi de facultate si aici, in bistro, ceea ce face ca locul sa fie familial.

Alexandru

bucatar

Colegii mei spun ca sunt pus pe poante, insa eu gatesc, nu dansez. In alta ordine de idei, imi place sa experimentez si sa combin gusturi, am o afinitate pentru coriandru si sunt un tip metodic. Aceasta mica bucatarie ma incanta fiindca e un loc bun de pus in practica idei gustoase, si mai ales, pentru ca pare ca amandoi crestem in acelasi timp. Bine ai venit. Stai la masa?

Mihai

bucatar

Gatesc si invat replicile pentru urmatorul spectacol. Sunt un visator, asa este. Cred sincer ca ambientul influenteaza gustul mancarii, motiv pentru care sunt mereu cu zambetul pe buze. Imi place sa pun in practica noi retete, de aceea ma bucura initiativele de a aduce noutati in meniu. Sunt energic si imi plac zilele pline cand parca zboara farfuriile din bucatarie.