Cosul tau
Concert FINE, IT’S PINK

Concert FINE, IT’S PINK

Restrans, intim, genul asta de eveniment transforma cu totul experienta unui concert.

septembrie 13, 2019
1 min read

I-am ascultat cantand in Westroom, si-am stiut atunci cand ei trebuie sa fie oamenii care canta live la noi, pentru prima oara.

Daca cineva ne-ar fi spus acum 3 ani cand am deschis ca vom gazdui aici concerte, poate c-am fi ras. Bine, sigur am fi ras, zgomotos chiar. Si asta pentru ca noi tot un bistro cu 30 de locuri suntem, cu sau fara ambitiile noastre pentru concerte live.

Si e drept, in Iasi nu s-a mai facut pana atunci. Iar faptul ca nu s-a mai facut si mai ales, ca TU n-ai mai facut un anume lucru e cel mai mare avantaj. Inseamna ca n-are ce sa te sperie si sa-ti stea in cale.

Concert in sufragerie

…inseamna ca totul devine mult mai personal decat orice. Inseamna ca un spatiu mic se transforma. Inseamna ca mutam granitele.

A fost un concert cu casa plina, adica 30 de suflete.

Am inteles ca se poate ca si se doreste asa ceva. Se doreste de catre artisti, pentru ca genul asta de interactiune cu publicul este aparte, este nepretuita. Se doreste de catre public, pentru ca brusc artistii sunt tangibili, sunt sensibili, sunt oameni care canta pentru oameni.

Acest concert a fost pentru noi, nebunia lui 2019. Un lucru atat de mic, dar atat de mare, care la final, mai presus de toate, a creat prietenii si a deschis drumuri.

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard