Cosul tau
La noi, prin ochi de fotograf

La noi, prin ochi de fotograf

Fotografii care vorbesc de la sine, care te invita, care iti fac pofta, toate dintr-un loc cu o poveste de spus.

octombrie 21, 2020
4 min read
bistro-la-noi-interior

Bistroul e parte din Iasi de aproape 3 ani. Pe la noi s-au perindat multi, iar oamenilor le-a placut aici. Astfel ca ne-am ales cu multe multe amintiri imortalizate in fotografii. Unele mai frumoase decat altele. O gramada de zambete, sute poate chiar mii de cafele, prajituri, de parca le si simti mirosul mai departe de fotografie. Toate intr-un loc mic cat o sufragerie.

La noi, prin ochii tai

O fotografie buna este de fapt, un bun PR. Uneori, ea nu are nevoie de nicio descriere caci deja a spus ce avea de zis.

Un anume moment surprins iti va spune tot ce ai nevoie sa stii. Vei fi aflat deja ca la noi poti veni sa-ti bei cafeaua si sa lucrezi in liniste.

© Cosmina Hatmanu

Sau ca la noi e locul potrivit sa iei masa, si sa te bucuri de un desert delicios.

Ori ca poti alege un pahar cu vin din selectia noastra sau un cocktail reteta originala.

E fascinant sa vezi ce aleg oamenii sa fotografieze. Ce anume ii impresioneaza, ce ii emotioneaza, ce vor cu-adevarat sa-si aduca aminte peste ani.

E minunat atunci cand rezonezi cu cei care vad imaginile. Pare ca transmiti exact ceea ce oamenii cauta. Pare ca vorbiti aceeasi limba. Pare ca oamenii se regasesc in povestea pe care fotografiile tale o spun. Sa fie mesajul tau pe aceeasi lungime de unda cu gandurile lor? Se prea poate, da.

Vezi in altii ceea ce deja este in tine

Oamenii spun ca sunt fericiti sa regaseasca la noi aceeasi atmosfera ca-n imagini. La noi prin ochi de fotograf, realitatea care se suprapune peste ceea ce un om a surprins prin lentila aparatului. Ne mai spun ca suntem calzi, si zambitori, si amabili.

Dar asta doar pentru ca si ei sunt la fel. Toti. Toti cei care ajung aici si raman aici, au aceasta trasatura comuna, sunt oameni buni. Vei fi aflat pana acum ca amabilitatea se rasplateste tot cu amabilitate. In cele mai multe dintre situatii, bineinteles 🙂 dar si ca veselia veselie atrage.

Toate acestea sunt posibile pentru ca butonul aparatului a fost declansat de omul potrivit la momentul potrivit. Altfel, povestea s-ar fi spus altfel, si-ar fi fost citita cu alti ochi.

Omul nostru bun, Cosmina

De mai bine de un an si jumatate, bistroul este bucuros de fotograf iscusit, in persoana Cosminei. Intalnirea noastra a fost una dintre cele mai dragute sincronicitati, si startul unei prietenii frumoase.

Cu ajutorul fotografiilor semnate de Cosmina, am construit si acest site, care ne face munca mai usoara, conturand povestea bistroului. Aici iti spunem in mai multe cuvinte decat poate o postare pe Facebook, ca suntem recunoscatori pentru ca in curand implinim 3 ani.

Trecand prin fotografii, am urmarit evolutia noastra, micile schimbari, aparent insesizabile, care s-au intamplat de la prima vizita pana in prezent.

Cat de satisfacator este sa lucrezi cu cineva cu care comunici usor si care intelege intocmai planul tau. Mai ales atunci cand nu prea ai un plan.

Am putea spune multe, insa vom lasa imaginile sa vorbeasca pentru noi. Rasfoind acest site vei regasi exclusiv fotografii realizate aici, la noi, de nimeni alta decat Cosmina, al carei stil face casa foarte buna cu al nostru.

Iti multumim si mai primim, draga Cosmina! La cat mai multe cadre frumoase!

Start the conversation

Let's start a personal, meaningful conversation.

Example: Practical philosopher, therapist and writer.

Link copied to your clipboard